Groothandel en partijhandel in textiel

Private label

Lasido Textiel is een dynamisch bedrijf gedreven door kwaliteit en wensen van de klant. Advies, meedenken en uitvoeren tot - dé perfecte - eindresultaat is ons passie. Vanwege de snelle levering van kwalitatief hoog maatwerk textiel producten is ons Private label afdeling een enorm succes!

Wat verstaan wij onder Private label?: producten uit ons assortiment of geheel uw eigen ontwerp voorzien van uw eigen merknaam. Een private label kan een aantal aantrekkelijke voordelen hebben:

  • U kunt u onderscheiden van de concurrent en een eigen gezicht creëren
  • U kunt de wensen van uw klanten vervullen
  • U kunt indirect uw omzet en winst verhogen
private  label

Lasido Textiel maakt het voor u mogelijk om, tegen aantrekkelijke prijzen, een private label op te starten en te genieten van bovengenoemde voordelen. Dit kan op twee verschillende manieren:

U kunt ervoor kiezen om onze collectie/modellen te verkopen onder uw eigen merknaam. Deze merknaam kunt u door ons laten plaatsen als neklabel in de textiel, verpakking met uw eigen tekst en logo en/of op een hangtag aan de textiel, zodat de presentatie van uw private label-collectie helemaal perfect is en professionaliteit richting uw klanten uitstraalt.

U kunt uw eigen ontwerp of model aanleveren, die wij vervolgens voor u produceren. Deze textiel kan vervolgens ook voorzien worden van neklabels, verpakking en hangtags. De productie heeft u dan volledig in de hand. Wilt u meer informatie over het opstarten van een private label? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.